Susanna

Valmistuin 1988 urheiluhierojaksi Vuokatin urheiluopistosta toimittuani sitä ennen lukion jälkeen kuntosali- ja aerobic-ohjaajana. Vuonna 1989 aloitin Espoon Tapiolassa vastaanottoni hierojana toiminimellä ja sitä työtä teen edelleen. Ajan hengestä, oman itseni ja ammattitaitoni kehittämisestä kiinnostuneena olen opiskellut luontaishoitajaksi, koulutus sisälsi muun muassa aromaterapiaa, shiatsua ja vyöhyketerapiaa. Vuonna 2007 valmistuin FAF Personal Traineriksi. Lisäksi olen opiskellut Helsingin avoimen yliopiston Ravitsemustieteen perusteet. Ammatillisessa mielessä työuraa on siis kertynyt ja se on sekä auttanut muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen asioihin että antanut valtavasti innoitusta asiakkailta. Ennaltaehkäisevyyteen pyrkien koen olevani terveyden-, en sairaudenhoitaja.

Harrastusten puolella elämääni kuului kymmenen vuoden ajan rakas Performing Arts-showtanssiryhmä "Comeback" vuosina 2007-2017 (Marco Bjurström, StepUp). Tällä hetkellä kuulun ihanaan pienryhmään nimeltään "Dancing Fools" (Peter Pihlström/Marco). Show-tanssia olen toki harrastanut paljon kauemminkin, baletti on uusin valtaukseni! Jos haluat asiantuntevia kehonhuoltovinkkejä, suosittelen balettiopettajani Fatima Witickin Instagram-postauksia. Tanssi ylipäätään on rakas harrastukseni, siinä yhdistyvät monipuolinen liikunta, yhteisöllisyys, luovuus, hauskuus, leikki ja aivojumppa. Oikeastaan tästä puuttuu ainoastaan ulkoilu, jota nykyään harrastan koiran kanssa lenkkeillen.

Laulamisen opettelu oli myös elinikäinen haaveeni, joka toteutuu "ryhmässä joka ei osaa laulaa". Monta vuotta siellä käyneenä ja ihanan opettajan Päivi Turpeisen johdolla osaankin jo ehkä vähän.

Susanna

Muita rakkaita harrastuksiani ovat:
Air-jooga - kiitokset tähän lajiin todella pätevästä perehdyttämisestä huippuopet Katja Kiuttu ja Maria Hietanen! Parasta kehonhuoltoa minulle.

Lukeminen - terveisiä Lukupiirimme hulvattomille ja viisaille naisille! Ja moniosaaja Tuire Ruokosuolle, joka tämän perustit ja jonka yhden ammatin hienoja tuotoksia on täällä sivuilla kuvina.

Hapanjuurileivonta, niin rentouttavaa!

Tai-ji - tällä hetkellä tauolla, mutta varmuudella liitetään ohjelmistoon jossain vaiheessa! Tässäkin Tuire innoittajana.

Neulominen - myös hyvin rentouttavaa, minulla on runojen sijaan sukkia pöytälaatikossa!